Vzhľad nábytku pre zdravie, bohatstvo a šťastie

Tato 5.000 rokov stará veda a umenie umožňuje priniesť harmóniu, zdravie, bohatstvo a šťastie do vášho života len tým, že vytvorí ucelenú bilanciu "Chi" do priestoru. Čo je iný výraz pre energiu.Rovnako ako by ste hodiny cvičili jogu  pre obnovenie energie vo vašom tele, vaša práca alebo obytný priestor vyžaduje rovnaký druh liečby  vyrovnaním energie.Váš domov je rozdelený do 9 kvadrantov. Každý kvadrant predstavuje rôzne prvky vo vašom živote. Pozri nižšie: Tu je niekoľko užitočných tipov, ktoré vám umožnia riadiť sa Feng shui postupom a dosiahnuť viac harmónie v priestore.

Zrušte neporiadok! Neporiadok vytvára prekážku vo vašom živote. Tým, že odstránite ho z vášho fyzického priestoru  máte možnosť vymazať svoj život. Je úžasné, ako  táto prax môže energeticky zmeniť váš život.

Vyčistíte si kachle! Podľa umenie Feng Shui, kachle reprezentuje bohatstvo a hojnosť, ako je to obvyklé v centre vašej domácnosti. Vzory na kachliach predstavujú bohatstvo a hojnosť. Zdvojnásobte svoje bohatstvo, jednoducho mat lesklú kanvicu, ktorá sa bude zrkadliť vo vzore. Uistite sa, že používate všetky prvky na kachliach. Tiež, ak sú čierne kachle, uistite sa, že mate  červenú kanvicu v odraze.

Vycistite vstupné dvere! Vstupným bodom vášho domova je základ Feng Shui. Vždy  umyte predné dvere a mosadze na kľučkách . Použiť nový náter. Uistite sa, že vchod  mate  zablokovaný alebo nikdy nie preplnený. Toto je prvý kontaktný bod pre hostí ak chcete urobiť dobrý dojem, nehovoriac o zvyšovaní pozitívneho prúdenia energie cchi prichádza do dverí.

Získajte vodný prvok! Vodným prvok umiestnený doma ,alebo v kancelárii v bohatstve a prosperity umožňuje prietok bohatstva prechádzať a vo zvuku  aktivuje pozitívnu cchi v priestore. Vyhnite sa  vodného prvku vo vašej spálni, pretože to by viedlo k nepokoju a poruchám spánku.

Zatvorte dvere do kúpelne! Vo Feng Shui, kúpeľne sú považované za vlhké priestory, kde voda uniká do kanalizácie a vyčerpáva  bohatstvo a prosperitu. Stratu peňazí. Majte na toaletu veko zatvorené po celú dobu, zvlášť keď potrebujete spláchnuť. Udržujte vaňu a umývadlo kanalizácie zablokované alebo zakryté. Konečne, opraviť  všetky úniky vody vo vašej domácnosti. Upchaté umývadlo alebo kanalizácie predstavuje zablokovanie peňažných tokov alebo zmeškané príležitosti.

Utiahnite a odľahčiť! Rovnako ako by ste opravili presakujúcu batériu  vždy  vymeňte  žiarovky, keď vyhorí. Zhasnutie  svetla predstavuje stále sťaženie   chi u vás doma, a vytvoriť  rovnováhu. Tiež sa uistite, že všetky vaše kľučky a príslušenstvo sú utiahnuté .

Zmäkčiť rohy! Umenie Feng Shui má rád jemné guľaté rohy a príslušenstvo. Tieto  rohy umožňujú pozitívne prúdenie energie cchi v miestnosti. Nákup ako napr. okrúhle svietidlá a niečo lesklé a reflexné ako krištáľový luster prinesie zvýšenie energie do vášho obývacieho priestoru. Musíte mať namieste všetky  príslušenstva? Nie je vôbec divu. Feng Shui ponúka celý rad liekov, ktoré vám umožnia upraviť  váš  priestor, bez toho aby ste museli nahradiť všetok svoj  nábytok  

Máte možnosť  vytvoriť lepší život pre seba, jednoducho tým, že vyrovnáte všetky prvky vo vašom byte.