V Spalni

1.  
Feng Shui v Spalní 



Nielen, že Feng Shui prináša štastie   domova, ale môže tiež pomôct  zlepšit váš milostný život. Najlepšie miesto pre zacatie tohto cínskeho umenie Feng Shui  je v spálni. Preco? Pretože to je jedna z miestnosti  v dome  kde trávime 1 / 3 z nášho života obliekanie, spánok, oddych a hlavne maznanie.


Vo Feng Shui je  postel  velmi dôležitá, pretože je nerozlucné spojená s našou osobné energiou. Pevná drevená postel je ideálnou volbou. Vždy pamätajte, že  pevné lôžko rovnaký solídny život. Postel by mala byt o proti pevným múrom na ochranu a bezpecnost. Aj ked vodná postel môže byt velmi  zábavná, ale neodporúca sa pri Feng Shui v spálni. Zbavte sa  lôžka v plnej velkosti a prejst na velkú  postel. Mala postel je  príliš mala a nepohodlná pre pár spat  Manželská postel je dostatocné velká pre pár na spanie a dost mala na to, aby sa priblížili k sebe.

Pri  ukladaní do posteli  mali by ste  vždy vidiet vstupné dvere. To vám pomôže cítit bezpecnejšie a kontrolu nad svojím životom. Vyhnite sa umiestnenie lôžka v prednej casti dverí. Starí Cínania považujú za smrtiacu pozíciu Pretože vaše nohy smerujú priamo ku dverám  napodobnovanie rakvy. Postel  v tejto pozícii odíde   nadšenie  a energia  priamo z vás  co nie je dobrá  vec  pokial ide o lásku.


Uistite sa, že je rovnováha na oboch stranách postele a rovnost  je vo vztahu  a v spálni. Vyhnite sa umiestneniu  postele pri stene za každú cenu! Ten, kto spí pri stene sa bude cítit v pasci a potrebuje viac priestoru vo vztahu. Skvelý spôsob, ako vytvorit  z mysel pre rovnováhu je umiestnenie zodpovedajúce    mat  miesto na každej strane postele. Zabezpecte všetko vo dvojiciach  napríklad dve kvety vo váze, nie len jeden.

Dosky na posteli  sú tiež velmi dôležité, pretože to je vždy tesne pri tele. Vyberte listy, ktoré sú pohodlné a priedušné, napríklad z prírodnej bavlny, bambusu alebo hodvábu. Vyhnite sa poly esteru alebo iných syntetických materiálov. Ležat v broskynovej, alebo ružovej obliecky  ak hladáte lásku. Zvolte cervenú bielizen, ak hladáte vášen a viac energie.