Bambus kvet šťastia

Použitie prosperujúce zelene rastliny, ako sú bambusové rastliny. Sú ideálne a bežné  pre použitie v feng shui.
Nielen, že sú veľmi živé, ktoré nevyžadujú veľa údržby, pohlcujú oxid uhličitý a uvoľňujú kyslík a pomôže vyčistiť vzduch od  jedov a znečistenia, ako všetky bežné izbové rastliny áno, ale tieto zvláštne rastliny najviac prinášajú šťastie ich vlastníkom, alebo každý  kto je okolo nich dosť často.
Tieto rastliny sú odolné mierové, prosperujúce a vysoko flexibilné sú  veľký kandidát na reprezentovanie bohatstva a prosperity.

Ak chcete bit ešte šťastnejší vo feng shui  začleňte piatich rôznych prvkov na dosiahnutie rovnováhy veľkou energiou pre maximálnu efektivitu šťastia.
Potom je potrebné sa rozhodnúť do  ktorých oblastiach svojho domu umiestnite do, podľa Bagua mapy a aký druh šťastia, ktorý chcete zlepšiť. Umiestnenie  v zlej oblasti, môže mat katastrofálne následky na vaše feng shui úsilie.

Nadovšetko, bambus, ale vytrvalý, musí zostať v dobrej kondícii. Keď sú v dobrom stave, priťahujú pozitívnu energiu. Keď sú v zlom  stave  zase priťahujú zlé energie.
Ak váš bambus vôbec ochorie, alebo zomrie, potom vám prinesie len smolu a nešťastie. Ak sa tak stane, vyhoďte ho ihneď. Čím dlhšie  zostane v tomto stave, tým horšie nešťastie sa môže stať.
Pozrite sa na nich dobre. Veľa nepriame slnečné svetlo, zelenými rastlinami, takže sa skvele hodí pre udržanie domova  a vysiela  dobré vibrácie každý deň. Držte bambus  šťastný. Keď sa darí jemu tak aj vám sa darí.

Uistite sa, že ma vždy čerstvú vodu  palcom od konca stoniek. Ako náhle to začne bit zastarané, vymeňte ho. Niekedy  voda z vodovodu môže poškodiť  minerálna voda je najlepšie, ak je to možné.
Bambus je skvelý darček pre každého  a môžu byt umiestnené v domácnostiach, ale aj kanceláriách, pretože majú schopnosť  zmierniť duševné napätie a prilákať bohatstvo.

Starajte sa o svoje bambusy a on sa bude starať o vaše  financie.