Privolajte si lásku


Použitie Bagua, ktorý je osemboká energie, plán, ktorý rozdeľuje váš dom čí byt do ôsmich sekcií pomocou hlavného vchodu, ako východiskový bod. V tvárou v tvár do dverí zadného rohu je vaše manželstvo . Ak  nemáte nikoho skúste pridať niečo  v tom mieste čo je symbolom romantiky  v tvare srdca ,alebo ruže, kryštál. Aj jednoduchým pridaním svetla do tejto oblasti môže prilákať chi.
Ak sa to stane   dvere do kúpeľne vždy zavrieť, 
Spálňa je vaša romantické  Epicentrum na  ktoré môžete zamerať svoje úsilie  Feng Shui pre privolanie lásky a romantiky:

Vytvoriť priestor pre lásku vo svojom živote

Chi alebo pozitívna energia by mal byt schopná  plynulo prúdiť  bez toho aby sa stretávala s  prekážkami  v  predných dverí. Čo v spálni sa bude pohybovať  plynulo ako teplý vánok, lebo to bude na nás doliehať, ako mokrý uterák. Neporiadok a neporiadok nesmie bit ,lebo to je celková energia lásky. Roztiahnite závesy a rolety, nech slnko svieti a dajte slnečný jas v miestnosti.

Uprace neporiadok z vašich skríň a zásuviek . Jeden odborník Feng Shui radí, aby 25% z vašich skríň a zásuviek bol prázdny, symbolizuje pripravenosť, že niekto iný ma ešte prísť  do vášho života.
  
Analyzujte svoje snímky

Kreatívnosť  je dôležitá myslieť na to, ako chcete, aby váš život vyzeral. Obrazy  s ktorými  sa obklopujete   podvedome ovplyvňujú  energiu. Obľúbené fotografie bezhlavý bábiky  musia ísť preč.  Ľudia majú problém nájsť partnera, preto že majú obrazy jednotlivých postáv v ich domovoch. Aj keď je to romantický obraz napr: žena v záhrade, ale je stále sama. Mali by ste mat umenia a fotografie na ktorých sú  dvaja ľudia (jeden z nich nie je vaša ex) domáce  rodine fotky  v obývacej izbe
Nezabudnite vyzdobiť všetko v  dvojiciach - ako princ a princezná 2svetla alebo dve sviecky, ako s Tára Toccata `, ktorý je biely zázvor a vône ľalie, Yummy, alebo čínsky symbol šťastia. Najsilnejší Feng Shui lásky sú páry divých kačíc, ktoré sú v ružovom  platne. Dajte obraz do  pravého rohu izby, odkiaľ sa vstupuje ( do izby  to je manželské energetické centrum). Ružova a červená sú skvelé pre stimuláciu láske chi, ale pozor  veľké dávky červenej  môže priniesť príliš veľa nadšenia a nepokojný spánok.
Rovnako ako v pravom rohu  dať romantické obrazy do akejkoľvek oblasti, ktorá sa zobrazí, keď vstúpite do miestnosti a stena  oproti nohám postele. Ale buďte opatrní zo zrkadlami. Okrúhle zrkadlo je symbolom jednoty, ale nemal by bit umiestnený na strop ,alebo na nohách postele.

Eliminovať rušivé

Myslite na to čo použiť  vo vašej spálne. Čokoľvek  čo predstavuje prácu. Počítač môže  vyzerať ako práca.  Jediná vec horšia, než prebudenie  je sám sa prebúdzať . Dokonca aj televízor Feng Shui Nie je dovolený.. Udržujte svoje pocity lásky a pokoj .

 Mali by ste spať na rôznych stranách postele a sedieť  v rôznych stoličkách v dome to znamená, že by mali byt použité inými ľuďmi. Presuňte posteľ od steny, aby bol  pre  partnerov na oboch stranách  nemôže byt priamo v súlade s dverami.. Strávite tretinu života v posteli, tak obetujte nejaké peniaze na  priadzu alebo bavlnu. Aj keď sa váš priateľ nie je si istý, že chce s vami spať, ale bude určíte chcieť spať  vo svojej posteli.

Otvorte dvere k láske

Vo Feng Shui doslovné  uistite sa, že sa dá ľahko otvoriť  dvere aj dvere do spálne. Ak lásku chcete  udržať tak nie .