Feng Shui v Zahrade


Vo Feng Shui  energia okolo vášho domu  vplýva  na domov a ľudí v ňom, ako energia v byte. To je niečo, čo občas zabúdame .
Tok energie z vašej záhrady môže byt aktívny a dynamicky, alebo pomaly a blokovaný. To môže mat vplyv na kvalitu života pre vás a vašu rodinu.
Energia vo vašej záhrade musí voľne prúdiť, ale dajte si pozor, ak tečie príliš rýchlo  môže to spôsobiť turbulencie vo vašom okolí.
Vašu záhradu a môžete zaviesť vonkajšiu fontánu, alebo rybník  na váš dvorček, pretože voda je spojená s prosperitou a bohatstvom  a šťastím. Vašej záhrady  a vašej rodiny  bude tiež profitovať pokoj a relaxácia, ktorú fontána  čí jazierko môže poskytnúť.
Vodný prvok sa používa pre riadenie toku chi tak to môže pomôcť  pri zvyšovaní rýchlosti toku energie vás na záhrade alebo spomaliť. Čí už chcete rybník,  vodnú  fontánu, alebo vodopád, je nutné umiestniť  do pravej časti záhrady, aby čo najviac  bola využitá.
Uistite sa, že fontána je v dobrom pomere k domu.
Príliš mala v dome budete  mať pocit  slabý a zraniteľný. Budete mat vždy pocit, že nemáte dosť energie  neustále sa budete  cítiť letargický.
Na rozdiel od vonkajších fontán, ktoré sú príliš veľké v pomere k domu  budete cítiť veľmi ohromene. Môžete mat dokonca pocit, že ste na vrchu, alebo dus sa snaží s vami držať krok.
To môže tiež ovplyvniť váš postup v kariére. Vo vzťahu  a v dome zaistí najlepšiu rovnováhu energie.
 Fontána priláka  kariéru, rodinu alebo majetok . To bude závisieť  kde chcete prilákať šťastie
Vonkajšie fontány sú  ideálne umiestnenie v polohe, ktorá umožňuje prietok vody v smere k domu, a nie od domu  voda by mala symbolizovať peniaze, ktoré prichádzajú do domu.