Kuchyňa



Vaša kuchyňa je feng shui časť domu, ktorý vyživuje a udržuje život. Feng shui-múdry, to je najdôležitejšou súčasťou vášho domova. V kuchyni je tiež feng shui symbol bohatstva a prosperity, a tým:
pre dobré feng shui, to je najlepšie, aby vaša kuchyňa v blízkosti vchodu alebo k zadným dverám, kde feng shui energie môže ľahko uniknúť.
Jedlo, ktoré jete vám energiu. Pre tento energie byť vysoké a liečenie kvalite, jedlo musí byť pripravené v harmonickej a dobre organizovaný kuchyne s vyváženým tokom čchi, alebo feng shui energie. Ako sme neustále vymieňať energiu s naším okolím, dobrým feng shui kuchyne vedie k dobrému odvážneho kuchára, ktorý, podľa poradia, vedie k dobrým energie jedla pre šťastnú rodinu ! Dobrá výživa je dobrá feng shui, takže pridať zdravé, organické potraviny do svojho jedálnička, najmä čerstvé ovocie a zeleninu. Okrem vysokej nutričnej hodnote, organické ovocie a zelenina vykonávať silné liečivé vibrácie krajiny, ktoré vaše telo potrebuje draho. Pozrite sa na Feng Shui Kuchyňa Tipy ZDARMA Video (2min) Tu je niekoľko základných osvedčených feng shui kuchyne pokyny:

V kuchyni by mal mať niekoľko úrovní správne osvetlenie , byť vzdušné a priestranné, čisté, svetlé a príjemné.


Pre dobré feng shui, majte kuchyňa jednoduché a nepreťažujte ho gadgets.


Udržujte neporiadok na uzde.


Čerstvé kvety prinášajú krásny povznášajúci energiu vašej kuchyni. Umiestnite misu s ovocím, vázu s kvetinami alebo  rastlinu na kuchynskom stole, parapetu, alebo všade tam, kde rozloženie vašej kuchyne umožňuje.


Vyberte si farby,ktoréj sa dobre cítite  spolu. Feng shui-múdry, farba žltá je dobrá voľba pre kuchyne, pretože je to dobra pre vaše trávenie. Môžete si vybrať Túto farbu ako svetlo ako "maslo žlté", alebo ako živé a silné ako "tmavo žltú."